JOEHOE! We zijn jarig vandaag!

Exact twee jaar geleden op 16-01-2016 hielden we onze eerste leesclub in de Brugse Boekhandel. Het was tevens ook de allereerste YA-leesclub in België (en na twee jaar zijn we nog altijd moederziel alleen…). Het was een bescheiden feestje waar iedereen al vrienden voor het leven maakte en tja, er is zoveel leuks uit gevloeid.

We waren met ongeveer een 10-tal personen op de allereerste leesclub. Het was een klein groepje, maar dat wil daarom niet zeggen dat we geen geweldige tijd hebben gehad. Deze zaterdag, 20 januari, zijn we met 20 personen op ons verjaardagsfeest, dus zijn we al ontzettend gegroeid. Héél veel.  De fixer 1

Wat een mooi jaar gaat dit worden!

Er staan al een paar geweldige events op de planning… En daar gaan jullie allemaal weg van zijn. Ook kwam onze website online én dat is pas geweldig! Volgende week staat helemaal in het teken van ons verjaardagsfeest en tweede verjaardag. Dat gaan we dus passend vieren met een coole winactie en leuke artikelen. Stay tuned! _happybirthday.png

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *