Hiep! Hoera! Win een verjaardagscadeautje!

Vandaag vieren we onze tweede verjaardag en natuurlijk vieren jullie mee! Je maakt kans op ons favoriet Nederlandstalig boek ever!

Team Mortis van Bjorn Van den Eynde was een van de best verkochte jeugdboeken op de boekenbeurs in Antwerpen afgelopen november! Het kan ook niet anders. Zijn boeken zijn meesterlijk…

Het Romeo & Juliet mysterieDe wereld van de zestienjarige Erika Storm stort in wanneer haar Italiaanse vriendje Marco grote geheimen blijkt te hebben. Erika hangt een jarenlange opsluiting boven het hoofd, omdat de politie haar betrapt met een stevige lading drugs en een wapen in haar bezit. Gelukkig komt ex-MI-6 agent Brian Bailey op de proppen. Hij kan Erika redden uit handen van de politie als ze belooft om te gaan werken voor Team Mortis: een geheime Europese spionagedienst. Maar daarvoor wordt van haar een immens offer gevraagd. Erika moet sterven … op papier, en verliest voorgoed haar naam en haar identiteit. Samen met Team Mortis jongens Nielsen, Felix en Andreas trekt Erika naar het feeërieke Verona in Italië en bijt zich vast in de zaak: ‘Romeo & Juliet’. Erika moet infiltreren in de academie van Enrico Moretti en ontrafelen wat haar verloren liefde Marco te maken had met de mysterieuze verdwijningszaak van twee topdanseressen. Maar al snel wordt het gloednieuwe Mortis meisje zelf het doelwit van een onbekende en onberekenbare tegenstander …

Vandaag maak je kans op een van de drie exemplaren van dit geweldig boek!

Wat moet je doen? 

Extra kans? 

  • Deel deze winactie op Twitter (+1)
  • Word abonnee op onze website door het formulier helemaal onderaan in te vullen. (+3)

 

 

 

 

3 Replies to “Hiep! Hoera! Win een verjaardagscadeautje!

  1. Mijn droomverjaardagscadeau is een hele kamer vol met boeken! Ik heb gedeeld op Facebook en Twitter, geabonneerd op jullie website!

  2. Mijn droomverjaardagscadeau zou zijn dat mijn zolder omgebouwd zou worden tot leesplek. Met mooie boekenkasten met al mijn boeken erin, een lekkere leesstoel met tafeltje. Een mooie lamp en spotjes voor het licht. En het allerliefst nog wat nieuwe boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *