Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leesclub | The Hate U Give – Angie Thomas

10/03/2018 @ 14:30 - 17:00

Gratis

10 maart is het weer leesclubtijd! Dan gaan we met z’n allen de bekroonde roman, The Hate U Give van Angie Thomas lezen. Het wordt een hele leuke middag mét taart, want Audrey viert haar verjaardag!

Zoals altijd is iedereen welkom deze middag en is de inkom gratis!

Over het boek: 

Starr Carter woont in een armoedige zwarte buurt, maar gaat naar een dure witte school. De balans die Starr tussen deze werelden heeft gevonden, wordt overhoopgehaald wanneer Star getuige is van de dood van haar jeugdvriend Khalil. Hij wordt neergeschoten door een politieagent terwijl hij zelf ongewapend is.
Starr is verdrietig en in de war, en moet haar weg zien te vinden in een wereld vol ongelijkheid en vooroordelen. Op school denken ze dat Khalil het er zelf naar heeft gemaakt, en noemen ze hem een crimineel en zelfs een drugsdealer. Haar buurtbewoners gaan ondertussen de straat op in protest tegen de politie, die geen onderzoek wil doen naar de schietpartij. Iedereen vraagt zich af: wat is er nu echt gebeurd? Starr is de enige die daar antwoord op kan geven. Maar de waarheid spreken is lastiger dan ooit, want wat Starr zegt, of juist niet zegt, kan haar leven in gevaar brengen.

 

Gegevens

Datum:
10/03/2018
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/433488460416103/

Organisator

Dear Book Nerd Book Club

Locatie

Brugse Boekhandel
Dijver 2
Brugge, 8000 België
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *