Over ons

Dear Book Nerd Book Club is een YA-leesclub uit het hartje van Brugge, België. In onze thuisbasis, De Brugse Boekhandel, houden we om de twee maanden een leesclub. Maar soms kun je ons ook terugvinden op verplaatsing. Zo hielden we al een leesclub op de boekenbeurs, in Leuven of in Gent. Kortom, je kunt ons overal vinden!

Een beetje geschiedenis

Dear Book Nerd Book Club werd in januari 2016 opgericht door Audrey (a.k.a The Confession of a Book Nerd). Sinds die legendarische leesclub over De Fixer van Jennifer L. Barnes is de leesclub uitgegroeid tot een thuis voor elke YA-lezer. Voor jong of oud.

In hetzelfde jaar liet Audrey nog een droom in vervulling gaan: overnachten in een boekhandel. In het weekend van 6 en 7 mei hielden we  YA-sleepover in de Brugse Boekhandel. Sindsdien is een overnachting in een boekhandel een jaarlijkse traditie geworden.

Naast leesclubs en sleepovers organiseren we soms ook eens iets speciaals. Zo gaan we soms een op verplaatsing naar een andere Belgische stad om daar de boekhandels te verkennen of houden we een potluck-picknick in de leukste binnentuin van Brugge.

Voor wie

Lees je graag YA en wil je daar je mening over kwijt? Tja, dan moet je bij ons zijn. Iedereen kan onze leesclubs joinen, waar en wanneer je maar wil. Dear Book Nerd Book Club heeft geen permanente leden. (Nou ja, misschien wel, maar niet op papier. ;))

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van onze eventen? Dan moet je zeker onze Facebook-pagina én de website in de gaten houden. Want daar onthullen we soms heel wat geheimen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *